Tennis

Tennisverksamheten

 

Samfälligheten äger och sköter tennisanläggningen bestående av två grusbanor. Allt beläget öster om golfklubbens ekonomibyggnader.

Säsongen 2023 - Nya priser

Målsättningen för tennisverksamheten

Målsättningen för tennisverksamheten är att ha två grusbanor i toppklass. Säsongen 2023 planeras banorna vara spelbara mellan 15 maj och fram till 31 oktober. Tennistränare och tennisskola kommer att vara på plats under 4 veckor i juli med start vecka 28 .

Se nedan om tennisskolan som i år bedrivs i ny regi.Säsongen 2023 - Nya priser och förutsättningar


  • Den nya prislistan ser ni bredvid. I stort oförändrade priser, men med den stora skillnaden att alla kan boka en bana, men om man har en spelrätt är det 50:- rabatt ovsett säsong.


Vi använder oss av det digitala bokningssystemet som MATCHi tillhandahåller. Om du vill köpa en spelrätt, skapa ett konto på på matchi.se om du inte redan har det och sök sedan upp "PSV Tennis & Padel" eller klicka på vår bokningssida.


Det kommer som tidigare att vara möjligt att boka 14 dagar framåt i tiden, men max 5 bokningar per löpande 14 dagars period. Det går att avboka 2 timmar innan speltid med full återbetalning eller ombokningsrätt.


Osäker väderlek kan innebära att man tvingas ställa in spel mindre än 2 timmar innan spel. Naturligtvis kommer man då bli gottgjord en ombokning av tiden. Kontakta i första hand Julian Englund (0720-295348).


För övriga frågor, synpunkter och önskemål kontakta Tomas Andersson

Tennisskolan

 

  • Riktar sig till alla över 5 år, nybörjare som mer erfarna spelare.
  • Delas in så gått det går efter ålder och spelerfarenhet.
  • Pågår måndag - fredag.
  • Sköts av Elsa och Arvid Brenner, klicka på knappen nedan för att anmäla dig deras tenniskola redan i dag.

Skötsel av banorna

 

Instruktioner för banornas skötsel finns uppsatta invid tennisbanorna. Notera att bokat spel avser 55 minuters spel och 5 minuters banvård.

Vid torra banor - glöm ej vattna banan före spel. Du njuter mer av din tennis vid spel på fuktigt underlag.


Under perioden 2023-06-15  --  2022-08-15 sköts banorna av Julian Englund, 0720-295348


Tennisverksamheten (inklusive bokningssystemet) sköts av Tomas Andersson (0705-157966).


VÄLKOMNA!