Tennis

Tennisverksamheten

 

Samfälligheten äger och sköter tennisanläggningen bestående av två grusbanor samt ett inhägnat tennisövningsområde med bollplank.

Allt beläget invid golfbanans parkeringsområde.

Målsättningen för tennisverksamheten

Målsättningen för tennisverksamheten är att ha två grusbanor i toppklass avses öppnas för spel från 1 maj till 1 oktober samt att tennistränare skall finnas på plats under 5-6 veckor från midsommar och framåt.

 

Spelbiljetter kostar 120 kronor per timme (OBS! Justerat pris fr.o.m. 1 juni 2017) och köps som vanligt i TOGK's reception. Köp gärna några extra att använda när receptionen är stängd. Det är alltid bra att ha ett litet eget lager med spelbiljetter. Vid köp av tio spelbiljetter får du den elfte gratis. Bokning av tider görs genom att klistra upp spelbiljett på uppsatta veckospelsplaner, se tennisanslagstavlan.

Till säsongen 2018 har styrelsen genomfört ett antal förbättringar:

  • Översyn och förbättring av underlaget på båda banorna. Ytterligare tennismassa har lagts ut.
  • Likt föregående år kommer tennisbollar (Wilson och Tretorn) att kunna köpas i golfreceptionen.
  • Under sommaren kommer två medhjälpare att ha ansvar för banornas skötsel.
  • Tider för banskötsel kommer att markeras på veckoplanerna (bokningsscheman).

Tennisskola

 

Tennisskolan riktar sig till alla över 5 år, nybörjare som mer erfarna spelare. Tenniskolan delas in så gått det går efter ålder och spelerfarenhet. Tennisskolan pågår måndag - fredag. Tennisskolan sköter vi inte själva utan där tar vi hjälp av Bill Linder, klicka på knappen för och anmäla dig till Bills tenniskola redan i dag

Skötsel av banorna

 

Banornas skötsel se uppsatta anvisningar invid tennisbanorna.

Anmälan till Tennisträning individuellt eller i grupp görs på separata inbjudnings- och anmälningslistor. Tennistränaren ansvarar för all träningsverksamhet.

Vid torra banor - glöm ej duscha över banan före spel. Du njuter mer av din tennis vid spel på fuktigt underlag.

Tennisverksamheten sköts av Ralf Andersson samt Pigge Gillisson (sammankallande och kontaktperson tel 0431-364550, 0707-269026).

Givetvis får du träna hur mycket du vill utan extra kostnad på vår bollvägg!

 

VÄLKOMNA!

Copyright © All Rights Reserved